• Forside
 • Referencer er den bedste anbefaling

  Vi samler på glade og tilfredse kunder!
  Da produktionen i vores virksomhed er meget svingende, kan behovet for bemanding ændre sig inden for meget kort tid.

  Det er derfor vigtigt for os at have en fleksibel samarbejdspartner på vikarområdet, hvor vores krav og forventninger bliver forstået og hvor der er stort fokus på at finde præcis de typer medarbejdere vi har brug for.

  Vi er meget tilfredse med dialogen med vores konsulent hos Personale-match fordi der hurtigt bliver taget aktion på tingene og fordi vi altid føler os højt prioriteret.
  Saint Gobain Ecophon Production A/S
  Saint Gobain Ecophon Production A/S
  Vi har brugt Personale-match til, at rekruttere en kædekonsulent, samt en social web manager.

  Vi var positivt overraskede over, hvor professionelle de håndterede opgaven. Både før, under og efter.

  Efter det indledende møde i vores virksomhed, hvor vi havde beskrevet vores ønsker om medarbejdernes uddannelsesmæssige baggrund og hvilke kompetencer vi ønskede opfyldt, fik vi præsenteret 3 kandidater.

  Det var yderst kompetente kandidater vi fik til samtale og Personale-match optræder altid som en pålidelig og troværdig samarbejdspartner.

  De er gode til at finde egnede medarbejdere og følger helt naturligt op på tingene.
  Apotekeren
  Apotekeren

  Den personlige relation gør hele forskellen!

  Prisen kan jeg få alle steder! Vi bliver dagligt kontaktet af rigtig mange vikar- og rekrutteringsbureauer, som alle vil gøre deres “hoser grønne” og komme med gode tilbud. Men den personlige relation gør hele forskellen.

  Konsulenten fra Personale-match formår at leve sig helt ind i vores udfordringer og giver ikke op før opgaven er løst. Somme tider er det først langt ude på aftenen, – uden for normal arbejdstid.

  Det er jeg rigtig godt tilfreds med sammen med de statistikker vi får til vores KPI målinger. De sidder lige i skabet!
  Morten ChristensenZebra A/S (Tiger butikkerne)
  Morten Christensen

  Drive og vilje – med et smil

  Jeg har arbejdet med Annette Bache omkring ansættelse af vikar og rekrutteringer i mange år og her har jeg mødt et drive og en vilje som kun få mennesker kan levere.

  Annette Bache er en god menneskekender samt exceptionel til at holde folk motiveret I deres stillinger.

  Annette Bache leverer hvad hun lover og dette er altid med et smil fra hjertet. Jeg har altid været yderst tilfreds med Annettes arbejde og kan varmt anbefale andre virksomheder at benytte Personale Match så længe Annette er ved roret.
  Jane Graham, Sales ManagerDFDS
  Jane Graham, Sales Manager

  Hurtig og effektiv hjælp

  En af de største fordele ved Personale-match er, at de altid reagerer hurtigt og effektivt når vi har haft brug for noget her og nu. Jeg har aldrig ringet til Personale-match uden at de har reageret med det samme. Det kan være situationer hvor vi, for eksempel har haft brug for ekstra folk til samme morgen. Også her har Personale-match altid været i stand til, at hjælpe så folkene har stået klar til, at arbejde i løbet af et par timer. Vi har været kunde hos Personale-match helt fra de startede, så vi har haft et langt og rigtig godt samarbejde. Hvis jeg skal sige det helt kort er ordene ”effektivitet, fleksibilitet, menneskekendskab og professionalisme”.
  Kai HolmBring Frigoscandia
  Kai Holm

  Deko sparer tid og penge med præcist udvalgte vikarer

  Jeg har haft et langt og godt samarbejde med Personale-match aps. En af fordelene ved Personale-match er, at det er personligt og professionelt. Især deres screening gør, at vi sparer tid og penge ved at få de helt rigtige folk fra starten. Det forarbejde de gør, har været meget effektivt og haft en rigtig god betydning for os.
  Der er ingen tvivl om, at vi sparer tid på samarbejdet med Personale-match. De laver en præcis jobbeskrivelse, en meget effektiv screening og har evnen til, at finde de helt rigtige typer for os. Det har også betydet at, rigtig mange af vore vikarer efterfølgende er blevet fast ansat.
  Det er jo en omkostning at ansætte folk, men vi har helt sikkert sparet tid og penge på dette område. Det er jo også oftest sådan, at man har brug for flere folk, netop når man selv har allermest travlt og ikke har tid til at finde nye ansatte. Derfor har det været vigtigt, at vi har kunnet overlade alt til Personale-match.
  Jesper Løfqvist, KørselslederDeko
  Jesper Løfqvist, Kørselsleder

  Fantastisk samarbejde

  Jeg har et forrygende samarbejde med Personale-match og er meget tilfreds med både den pris og de folk jeg får. Jeg har flere folk fra Personale-match, som jeg har haft meget længe og som gør det rigtig godt. Lige nu har jeg fire stykker gående. Jeg har haft et fantastisk samarbejde med konsulenterne fra Personale-match, som altid er der, hvis der fx skulle opstå sygdom eller andre ting. De melder tilbage hurtigt og løser alle de problemer der kan opstå. Og så er de virkelig gode til at finde de helt rigtige folk. Kvaliteten af vikarerne og den helt rigtige pris er altafgørende for os.
  Peter Meulengracht HolmgrenPMH Malerfirma
  Peter Meulengracht Holmgren

  Fuldt tilfreds!

  Jeg har behov for hjælpsomhed og kvalificerede vikarer. Selvom vi normalt har en langsigtet bemandings-planlægning, hvor vi benytter vikarer fra Personale-match, så oplever vi også engang imellem flere arbejdsopgaver end vi kan nå at håndtere. Derfor har jeg som produktionschef behov for en leverandør, som forstår min situation/behov og kan levere dygtige og mødestabile vikarer. Selvom der jo er forskel på mennesker, så er jeg fuldt ud tilfreds med Personale-match og kan varmt anbefale deres ekspertise og fleksible service til andre kolleger. Vi har flere fastansatte, som er startet som vikarer!
  Henrik Jacobsen, Production ManagerDialight BTI A/S
  Henrik Jacobsen, Production Manager
  Tidligere
  Næste

  Glade medarbejdere er vores største aktiv

  Tusinde tak for den fine buket blomster. Det er så sødt af jer.
  Jeg har fået et fantastisk job i en skøn virksomhed. Tak fordi jeg fik den mulighed igennem jer.
  Ha en skøn weekend
  Charlotte Rohde
  I og med at jeg ikke kan arbejde de næste par måneder, har jeg besluttet at prøve noget helt andet. Jeg vil gå i gang med en anden uddannelse, og jeg vil derfor starte med at læse hjemme så meget jeg kan.
  Jeg vil derfor gerne bede om en opsigelse fra jer af. Jeg har været meget tilfreds med vilkårene hos PM, og jeg vil til enhver tid søge tilbage hvis tiden skulle bevæge mig i jeres retning igen.
  Jeg vil gerne sige tak for jeres fremragende samarbejde og jeg har bestemt ikke fortrudt tiden hos jer.
  Al held og lykke i fremtiden.
  Mathias Herringe
  Tusind tak for den mulighed I har givet mig for, at være vikar hos jer og der igennem er blevet fastansat hos Recall. Jeg syntes, I har været dybt professionelle hele vejen og jeg kan varmt anbefale andre, at søge vikarjobs hos jer.
  Brian
  Jeg har været i mange forskellige vikarbureauer og der har altid været problemer enten med løn, kontakt til bureauet eller arbejdsforhold. Efter jeg er startet hos Personale-match har det været en ren fornøjelse at være vikar. Der har aldrig været problemer med lønnen og de har altid haft et arbejde klar til mig når et vikariat er udløbet. Personale-match har altid lagt vægt på, at kontakten mellem mig og dem har været optimal, så man møder altid en smilende person i den anden ende af røret, når man ringer til Personale-match. De arbejdspladser jeg er kommet ud på, for Personale-match, har jeg altid kunne være sikker på at blive behandlet som en ligeværdig medarbejder.
  Et stort plus hos Personale-match er, at man slipper for, at udfylde lønsedler, da det registreres automatisk, så man behøver kun, at give besked ved ændringer i arbejdstider. Det allerbedste er, at jeg nu har fået fast job, et vikariat hvor jeg efter 3 måneder blev fastansat.
  Danny Steffensen
  Tusind tak for hjælpen til at få et job. Blev meget glad da jeg blev ringet op af jer og kom til samtale allerede dagen efter om et telemarketing-job, som i mente jeg kunne passe ind i. Da jeg kom på kontoret blev jeg pænt modtaget og samtalen var rigtig behagelig, så jeg gik derfra med en dejlig fornemmelse om, at jeg havde følt mig godt tilpas under hele samtalen og det hele forløb fint. Dagen efter blev jeg så ringet op af dem, som jeg var til samtale om, at de rigtig gerne ville have mig til samtale – og jeg endte med at få jobbet.
  Tak for hjælpen Personale-Match!
  Lene
  Jeg er blevet tilbudt en fastansættelse som lagermedarbejder i den virksomhed, jeg var vikar i og jeg har valgt at takke ja tak til deres tilbud.
  Selvom det betyder at vores samarbejde nu stopper og det på den ene side måske er lidt trist, så vil jeg samtidig gerne benytte denne lejlighed til at nævne, at jeg har været rigtig glad for at arbejde for Personale-match og jeg har på intet tidspunkt følt mig andet end godt behandlet hos jer. Men når chancen nu byder sig, så skal man også gribe den.
  Yderligere så vil jeg også gerne sige særlig tak Lone, som altid har været mig behjælpelig med at give mig svar på alle mine spørgsmål og selvfølgelig også til alle de andre som også arbejder hårdt for at gøre Personale Match til Danmarks bedste vikarbureau, I gør det det godt.
  Lene
  Hej Annette
  Jeg vil herigennem gerne sige dig og dit personale tak for et super godt samarbejde i de godt to år jeg har været vikar hos Personale-Match. I denne periode har jeg stort set været i arbejde konstant og kan kun anbefale arbejdsløse, at søge vikariater hos jer. Nu har jeg fået et fast arbejde og vores samarbejde slutter for denne gang. Det er dog helt sikkert, at skulle jeg blive arbejdsløs igen, så får Personale-match en opringning fra mig. Endnu engang tak for at super samarbejde
  Flemming Andersen
  Tak for et godt rekrutteringsforløb. Jeg synes det har været rigtig behageligt og alligevel meget professionelt. Har været dejligt med den løbende feedback og status fra dig. Og er rigtig glad for mit nye job som Salgskoordinator hos Viasat.
  Martin
  Grunden til at jeg skulle søge nyt job var, at jeg blev fyret pga nedgang. Jeg fandt en annonce på jobnet fra Personale-match vedr. en rengøringsstilling. Nu har jeg jo ikke den store erfaring med Personale-match, eller vikarjobs, men jeg søgte jobbet.
  Et par timer efter, at jeg sendte dig en mail med min ansøgning kontaktede du mig. Var noget imponeret over, at du var så hurtig til at svare. Vi aftalte at mødes onsdag og havde en samtale hvor du satte mig ind i jobbet. Jeg startede mandagen efter.
  Jeg var glad for, at du var mig behjælpelig med jobbet og at jeg passede lige perfekt ind. Efter kun 1 1/2 uge i Personale-match, blev jeg fastansat i en “Try and Hire” stilling, så kan man da ikke være mere heldig. Jeg kan kun være tilfreds med den måde, du har hjulpet mig på, og håber du kan hjælpe andre, lige så godt som du hjalp mig.
  Birgitte
  Kære Personale-Match,
  Jeg har virkelig har været glad for at være vikar hos jer. Personale-Match har stort set kunnet tilbyde mig vikararbejde uden mellemrum siden jeg startede som vikar for jer. I har samtidigt ageret særdeles professionelt og været nærværende, når man har haft brug for jer.
  Jeg vil kun anbefale andre at benytte jer og hvis jeg igen, på et tidspunkt i fremtiden, skulle stå uden job, vil jeg uden tvivl kontakte jer som de første!
  Endnu engang tak for nu og jeg håber, I vil tage mig under jeres vinger, såfremt det bliver nødvendigt for mig igen.
  Nikolaj
  Tidligere
  Næste

  Virksomhed →

  Vores rekrutteringsproces sikrer, at vi ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

  Læs mere

  Jobsøgende →

  Søger du nye og spændende udfordringer?

  Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.


  Læs mere

  Medarbejdere →

  Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv. Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom. Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

  Læs mere

  Det siger vores kunder

  Konsulenten fra Personale-match formår at leve sig helt ind i vores udfordringer og giver ikke op før opgaven er løst.
  Flying Tiger
  Flying Tiger
  Kan varmt anbefale andre virksomheder at benytte Personale-match.
  DFDS Seaways
  DFDS Seaways